Fõmenü

Címlap
Bemutatkozás
Megyei hivatal
Járási földhivatalok
Üvegzseb
Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK
a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Földhivatal
és a megyében mûködõ körzeti földhivatalok honlapján

Bemutatkozik a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Földhivatal:

A földhivatalok,  mint ingatlanügyi hatóságok alaptevékenysége a földügyi szakigazgatási tevékenység körébe tartozó, külön jogszabályokban meghatározott hatósági és egyéb állami feladat, így különösen: a földtulajdon, a földhasználat, a földvédelem, az ingatlan-nyilvántartás, a földértékelés és földminõsítés, a földmérés és térképészet hatósági feladatainak végrehajtása, valamint az ezekbõl fakadó és szorosan kapcsolódó feladatok ellátása.

Az ingatlanügyi hatósági feladatokat megyénkben 5 körzeti földhivatal, 2 kirendeltség, valamint a megyei földhivatal látja el, jelenleg 168 fõ létszámmal.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Földhivatal jogi személy, önálló gazdálkodási jogkörû központi költségvetési szerv. A körzeti földhivatalok jogi személyek, részben önálló gazdákodású szervek, a megyei földhivatal szakigazgatási intézményei. A kirendeltségek a körzeti földhivatal irányítása alatt mûködõ intézmények.

Részletes információkat további oldalainkon találnak mind a földhivatalokkal, mind a földhivatalok által végzett feladatokkal kapcsolatosan. Honlapunk tartalmának összeállításánál arra törekedtünk, hogy látogatóink minden szükséges információt megtaláljanak ami a földhivatali ügyintézést elõsegítheti. Csak remélni merjük, hogy ez sikerült.

Szabóné Tánczos Valéria
 megyei földhivatalvezetõ

 

Társoldalak

Kormányportál
Agrárminisztérium
Lechner Tudásközpont
NKP Nonprofit Kft
MePAR
GNSSNET

Advertisement


   
AdatvédelemGYIKImpresszumSzerzõi jogKapcsolatTechnikai információk
   
© 2007-2019 AM FTF